Kostrådgivning

Träningen flyter på rätt så bra nuförtiden. I allafall löpträningen. Simningen, cyklingen och styrketräningen har dessvärre hamnat väldigt mycket i skymundan. Visserligen var jag och simmade i morse, men det var verkligen evigheter sen sist. Här måste det bli skärpning. Sen har jag inte ens gjort premiärturen på racern iår. Skandal! Förhoppningsvis blir den av imorgon.

För att förhoppningsvis optimera mina resultat till sommaren vill jag även sköta kosten min på bästa tänkbara sätt. Därför har jag tagit hjälp av min underbara vän Susanne som arbetar som kostrådgivare.

Vi möttes upp i söndags för en första kostgenomgång. Jag fick en hel del punkter som jag skulle tänka på när det gäller kosten. Dessutom fixade Suss en måltidsrekommendation åt mig för hur jag skulle äta vid samtliga mål. Jag hoppas verkligen att det här ska ge resultat.
Det jag framför allt ska tänka på när det gäller kosten är att äta mer regelbundet och minska ner kolhydraterna, framför allt mot kvällen till.
Mot en sundare kost!

No related posts.

En reaktion på “Kostrådgivning

  1. Hello Nice wewebsite. Do you want to invitee publish upabout my very own sometime? In that case you should let me know by means of e-mail or simply reply to this comment because We signed up for notices and will realize should you.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *