Långpass i söndags

Trots att jag hade slagit till med nytt milpers under lördagen så bestämde jag mig för att köra långpass med Running Sweden dagen därpå.

Vi var ett riktig härligt bra gäng i min grupp (5:20-gruppen). Jag sprang och snackade med alla i gruppen och stämningen var verkligen på topp.

Äntligen korta tights här i Sverige
Hela rundan var på 32 kilometer men jag vek av efter att ha avverkat 23 kilometer. Visst kändes det som att kroppen hade återhämtat sig bra sen lördagen men jag kände också att det kanske var dumt att utmana ödet genom att springa alltför långt. Det sista jag vill är att dra på mig några skador nu när tävlingssäsongen precis har dragit igång.
Living the dream
 
I samtliga uppförsbackar blev det spurt upp. Det började med att jag fick med mig Putte att köra lite backintervaller, men ju längre in på passet så hängde desto fler på. Till slut var nog alla i gruppen med och spurtade upp för backarna. Jätteroligt att se 🙂

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *