Stort gäng på lunchen.

Att komma ut från kontoret på lunchen är verkligen guld värt! Man mår så mycket bättre bara genom att få lite frisk luft i sig. Dessutom känner jag mig mer produktiv på en eftermiddag om jag har varit ute och sprungit på lunchen än om jag inte har gjort det.

Idag blev vi hela 6 personer som drog ut och körde 5 kilometers löpning med lite styrkeövningar efter vägen. Hur skönt som helst i vårsolen!

Gänget vid utomhusgymet

Även fast jag hade tänkt ta det lugnt idag så blev det allt annat än lugnt. Jag vet inte vad det är men när jag och Erik kör tillsammans så blir det oftast att vi två springer fortare än vad vi hade tänkt oss från början. Jag vet inte om det är tävlingsinstinkten som kryper fram där, men jobbigt blev det i alla fall.

Jag och Erik brukar vara väldigt jämna i spurtduellerna mot slutet men idag hade jag inte en susning. När Erik la in sin överväxel så sa mina ben i från. Jag var tvungen att vika ner mig den här gången, men jag hoppas kunna ge honom en match nästa gång. 

Om ni har möjlighet att springa på lunchen så tycker jag absolut att ni ska ta tillvara på den chansen. Man mår så mycket bättre efteråt.

No related posts.

3 reaktion på “Stort gäng på lunchen.

  1. Vad skönt att springa på lunchen! Jag berättar för mina vänner att du tränar innan jobbet och på lunchen. Då blir mina vänner imponerade. keep up the good work. Jag ska ta dig på milen i sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *