Äntligen dags igen.

Jag längtade verkligen till dagens pass med Running Sweden. Jag såg fram emot att berätta för alla där om min fantastiska upplevelse från Rom marathon. Jag har lärt känna många av löparna där och det känns som om man är en enda stor familj.

Det var många som hade koll på att jag hade sprungit och kom genast fram och frågade hur det hade gått och så. En del hade även läst bloggen och alla verkade rätt imponerade att jag hade gjort 3:09 på maran med en liten rolig filmdokumentation till. Det var flera som sa att de har märkt att jag verkligen utvecklats som löpare sen jag började springa med Running Sweden och sådana ord värmer verkligen. Jag blir så glad att höra sådana kommentarer från folk. Även om jag själv inser att det har hänt en del med mig och min löpning sen jag började springa med RS så slår det 1000 gånger högre när andra också säger sådana ord. Det är som att man får ett slags kvitto på det man gör går åt rätt håll.

Till passet då. 15 minuter uppvärmnig, därefter 3x(5x60s backe + 2km tröskel). Vilan mellan 60-sekundersintervallerna bestod av jogg ner till där vi startade, 90 sekunder mellan intervallerna och tröskeln och sedan 90 sekunder mellan seten. Därefter lugn jogg tillbaka till planet Fitness.

Jag hade redan innan passet bestämmt att jag inte skulle gå på max. Det var ju trots allt endast 9 dagar sen jag sprang en snabb-mara. Jag la mig i mellan gruppen och höll mig där mest hela tiden.

Första setet:
1) 3:58-tempo 2) 4:25-tempo 3)  4:29-tempo 4) 3:58-tempo 5) 3:49-tempo
2km tröskel: 8 minuter 58 sekunder, 4:28-tempo

Andra setet:
1) 4:17-tempo 2) 3:23-tempo 3)  4:20-tempo 4) 4:20-tempo 5) 4:33-tempo
2km tröskel: 8 minuter 14 sekunder, 4:07-tempo

Tredje setet:  
1) 4:28-tempo 2) 4:14-tempo 3)  3:56-tempo 4) 4:05-tempo 5) 3:52-tempo

Jag höll igen bra i början men jag hade några intervaller då jag drog upp tempot rejält, tänker framförallt på andra intervallen under andra setet som gick riktigt snabbt. Sista 2 kilometerströskeln behövde vi inte köra då Rubin nog såg att de flesta var rätt så slitna.

Skönt att som sagt åter igen se det här härliga gänget som springer med Running Sweden 

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *