Runt Råstasjön

Dagen började som sagt med simning och sen under lunchen var det dags att byta om till träningskläder igen.

Jag, Erik och Johan begav oss ut på en 5-kilometersrunda vid Råstasjön. Vi stannade även till på vanligt manér och körde chins och pull-ups. Jag mäktade med att göra 9 chins, 8 pull-ups, 6 chins, 6 pull-ups och till slut 5 chins. Jag körde denna serie med ungefär 90 sekunders vila mellan repsen.

No related posts.

0 reaktion på “Runt Råstasjön

  1. Hej! Duschar du efter rundan eller hur fungerar det,vill försöka få in träning så jag får mer tid för min dotter? Har du något tips på ryggsäck som passar om man springer till jobbet? Det är två alternativ jag tänkt på för att som sagt bli tidseffektiv. Läser din blogg med nöje, fortsätt så =)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *