Härlig start på dagen och på veckan

När jag infann mig i morse vid Sumpans simhall möttes jag av en säkert 15 meter lång kö av pensionärer som ville in och simma. 
Jag hoppades in i det sista att man skulle få en egen bana för ”Snabbsimmare” men det var pensionärer överallt.
På en bana låg det en tjej och simmade som man märkte att hon hade simmat förut. Jag hängde på henne i hennes serie som var 400, 300, 200, 100. Vi låg tillsammans där och kryssade mellan pensionärer och det gick väl hyfsat bra. Vi fick nog dock en del blickar när vi råkade stänka ner några äldre damer.
Sen lade jag mig och simmade ett antal längder på egen hand för att hon var tvungen att skynda iväg till jobbet. Men kort därefter hoppade det i en kille som inledde med en 25:a fjäril. Man såg direkt att han också var gammal simmare. Jag snackade en del med honom och vi bestämde oss för att köra tillsammans lungt 25 meter, sen max nästa 25. På de snabba 25:orna varvade vi mellan fjärilsim, med frisim och bröstsim. 
Det var skoj att få in lite fart på passet, för hittills har jag bara legat och gnetat på i samma tempo när jag simmat. Vi avslutade med 200 meter medley men det var så sjukt jobbigt. Jag hade knappt styrfart precis innan vändningen från fjärilsim till ryggsim.
Totalt blev det nog 2000-2500 meter på drygt 50 minuter.  
En grym start på dagen och framför allt på veckan!

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *