Morgonsimning

Jag känner knappt igen mig själv längre. För inte så länge sedan var jag nog norra Europas tröttaste person på morgonen, men nu under de senaste veckorna har morgonträning blivit ett alltmer vanligt fenomen i min vardag. 
Tidigt i morse ringde väckarklockan och det var utan minsta protester som jag klev upp. Det handlar bara om att verkligen bestämma sig kvällen innan för att man ska iväg och träna. Det funkar aldrig att man intalar sig själv att man ska bestämma sig på morgonen för att se hur det känns då. För min del måste jag som sagt ha bestämt det kvällen innan för annars blir det inte av.
Det var länge sedan som jag hade varit och simmat så därför blev det just simning i Vasalundsbadet. 
Jag simmade in 200 meter för att sedan påbörja min huvudserie som bestod av 26x100meter start 2 minuter. Med start 2 minuter innebär att simningen plus vilan ska uppgå till två minuter. Ju snabbare man simmar desto mer vila får man. De första 20 hundringarna simmades på ungefär 1:30-1:35 medan de sista 6 gick något långsammare. Passet avslutades med 200 meter avbad. 
Totalt:
Sträcka: 3000 meter
Tid: 1 timme
Skön start på dagen

No related posts.

6 reaktion på “Morgonsimning

  1. This is the penalize Adult web Step into this journal for anyone who wants to act out out virtually this message. You mention so overmuch its nigh tiring to contend with you not that I truly would want…HaHa. You definitely put a new acrobatics on a message thats been backhand about for age. Good push, but eager!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *