Ännu en dag med morgonträning

Två dagar i rad har det nu blivit morgonträning. Igår var det ju spinning och idag blev det en timmes innebandy innan jobbet. Första gången på länge som jag var med och lirade. Det var hela tiden ett högt tempo och jag körde oändligt många snabba rusher.

Riktig bra start på dagen. Efter jobbet blev det ännu mera träning. Det blev 9 kilometers jogg i Hagaparken på dryga 45 min. Sammanfattningsvis en mycket bra dag

No related posts.

0 reaktion på “Ännu en dag med morgonträning

  1. Han är bättre på att träna än att blogga ibland. Så jag rapporterar väl.. 😉 15km löpning + 2h spinning + 7km löpning i lördags. Hur det gick? Jo det får vi väl höra när han skriver, men jag kan redan nu avslöja att han tog ut sig fullständigt som vanligt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *