Fullt upp efter jobbet

Jäklar vad mycket jag har hunnit med nu efter jobbet idag. Jag inledde med ett besök hos frisören och det var verkligen på tiden kan jag lova. Skönt att bli av med lite hår så att man kan fixa frisyren precis som man vill.

Efter besöket hos frisören begav jag mig hem och packade ihop lite kläder för att gymma med Johannes. Han har i ett och ett halvt år varit min gympartner in crime, men det här var förmodligen sista passet vi körde tillsammans. Han har nämligen sagt upp sitt medlemskap på Sats så det känns jäkligt trist. Det är lite som om en era har tagit slut. Vi har haft måndagar som våran dag då vi gymmat och alltid pushat varandra. Det kommer nog bli svårare nu att motivera sig själv att gå på gymmet kan jag tänka mig.

Vi möttes upp på Sats på Vasagatan för att kampera ihop en sista gång. Vi har ju tidigare oftast bara kört funktionell träning men nu gick vi bananas och körde både maskiner och hantlar.

Vi inledde med lite uppvärmingsrodd för att sedan tävla om vem som kunde ro längst på en minut. Därefter inledde vi passet med chins och en tricepsövning.

Chins
Triceps
På varje övning körde vi hela tiden så många reps som vi orkade. När vi var klar med en övning gick man genast över till den andra övningen. Var man tvungen på att vänta på att den andra personen skulle bli klar vid den stationen fick man snällt ställa sig och göra plankan. Ingen vila här inte. Därefter körde vi dessa två övningar.
Låren skrek verkligen efter den här övningen.
 Hela tiden högt tempo. Svetten bara rann som man ser på bilden. Efter det körde vi lite axelpress och en bra övning för baksidan av låren.
Nästa två övningar som vi körde var:
Tar jäkligt bra i ländryggen

Vi hann även med att köra några fler övningar såsom bicepscurls med stång och tåhävningar men dessa kunde inte dokumenteras då fick vi en tillsägelse om att man inte fick gå omkring och fota sådär på Sats.

Det var ett jäkligt bra pass där vi hela tiden höll högt tempo och gjorde precis så många reps som vi bara orkade. Jag kommer nog att ha rejält med träningsvärk imorgon kan jag gissa. Efter gymmandet blev det bad i poolen, slappande i jacuzzin för att sedan runda av med en supervarm bastu.

Jag hade fått in ett superbra pass här efter jobbet men kvällen var inte över det. Jag skyndade mig hem eftersom jag tidigare under dagen hade fått en förfrågan av min granne Johanna om ett gemensamt löppass, och jag var såklart inte sen att tacka ja. Skoj med att ha sällskap på löpningen

Vi begav oss ut i denna härliga januarikväll och sprang bort mot Kungsholmen. Det var jättelänge sedan som vi sågs så vi hade hur mycket som helst att catcha up. Johanna hade haft nån megatenta här på slutet så därför hade träningen tyvärr legat lite på is för hennes del, men trots detta höll vi ett jäkligt bra tempo.

Vi sprang rundan runt Kungsholmen och tiden bara flög iväg. Helt plötsligt hade vi sprungit en mil fastän det kändes som att vi precis hade startat. Jag kunde inte förstå att det hade gått så fort. Men jag antar att tiden bara flyger iväg när man har så här trevligt sällskap. Vi drog på en fartökning på slutet tills vi nådde St:eriksbron. Från bron blev det därefter en lugn nervarvningspromenad hemmåt.

Jag blev riktigt imponerad över Johannas insats under löpningen. Härlig kämpaglöd passet igenom och hela tiden med ett leende på läpparna. Sen sprang vi på en riktigt grym tid med tanke på att hennes PB från midnattsloppet var 49 minuter.

Totalt:
Sträcka: 10 kilometer
Tid: 50:39
Hastighet: 5:04 min/km

Tack för jättebra pass både Johannes och Johanna.

Man kan säga att det blev ett minitriathlon idag. Först klippning, sen växling över till styrketräning för att därefter avsluta med löpning

No related posts.

0 reaktion på “Fullt upp efter jobbet

  1. Miasomfan: Vi får se 🙂 Kanske nån gång i alla fallOdda: Tack mannen. Skönt att få in så mycket på en och samma dagJennie: Du har helt rätt Jennie. Jag, micke och Emma hade en liten biggest loser utmaning. Tanken var att vi skulle redovisa våra resultat runt lucia, men det liksom rann ut lite i sanden. Sen drog Micke bort till staterna så det var svårt att göra någon korrekt jämnförelse. Jag startade på 94 kilo och nu är jag kanske nere på 88-89 kg. Men man kanske ska försöka dra igång det där igen. Miranda: Haha, jag ska nog få dig att simma lite så att du inte skämmer ut dig under Sthlm triathlon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *