Dax för långlopp

Beger mig ut på långlopp nu. Dags för januarijoggen. Sweet

No related posts.

5 reaktion på “Dax för långlopp

  1. Miasomfan: Näe det blev inte så jättemycket. Det blev "endast" 25 kilometer nu idag 🙂 Va härligt att du fick till morgonspinning imorse. Grymt bra jobbat. Trevlig helg på dig medEmelie Andersen: Vilken miss av mig. Jag får skylla på att jag skrev det här inlägget imorse och då var jag nog inte helt klar i skallen eller så 🙂 Eller så var det mitt undermedvetna som visste att jag förmodligen skulle tävla mot samtliga löpare under dagen 🙂 Men det ska inte upprepas. Vi hade jätteskoj i alla fall. Det vore himla roligt om du kunde hänga på nästa gång. Det är inte helt omöjligt att man kan springa långt även nästa helg…

  2. Såg bättring i senaste inlägget men ett "långlopp" lyckades jag ändå skymta 😉 Vore riktigt kul om vi kunde få till ett pass tsm nästa helg! Vi kan väl höras när det närmar sig & se om vi får ihop det?!

  3. Jag hade faktiskt skrivit långlopp där också men jag såg det i sista sekund innan jag publicerade det, så jag hann ändra 🙂 Vi hörs av i veckan för att se om vi kan styra upp något gemensamt till helgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *