127 timmar!

Igår fick jag möjlighet att gå på en förhandsvisning av filmen 127 timmar tack vare 20th Century Fox.

Innan filmen hade jag sett trailern och blev då väldigt sugen att se restan av storyn. Jag kan lova att jag inte blev besviken. Det var en av de absolut bästa filmerna som jag har sett på väldigt länge. Filmen var stark och väldigt gripande.

Filmen handlar om bergsbestigaren Aron Ralston som under en klättring råkar ut för en olycka och blir fastkilad i en bergsklyfta. Medan han svävar mellan hopp och uppgivenhet går han igenom sitt liv, sina framgångar, motgångar och tiden han fått spendera med de han älskar. Tankarna ger honom styrka och han fattar ett beslut: Han ska överleva.

Den oscarbelönade regissören Danny Boyle utforskar i filmen människans gränser och starka överlevnadskraft i denna sanna historia. Jag kan startk rekommendera den här filmen till alla som framförallt gillar äventyr.
Även om Aron råkade ut för denna hemska sak så blev jag inspirerad att själv ge mig ut på ytterligare äventyr. Jag blev bland annat sugen att leta upp min gamla klätterutrustning och bege mig och klättra här någon dag framöver. Dessutom blev jag påmind om att i år har jag redan många härliga äventyr framför mig som bara ligger och väntar. 2011 kommer bli ett riktigt bra år.
Snart kommer ”127 timmar” på bio, så håll ögonen öppna. Missa inte den!

No related posts.

0 reaktion på “127 timmar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *