Lunchlöpning med SM-löperska

Det är inte varje dag som man springer med en SM-deltagare i löpning. Idag hade jag stämt träff med min vän Louise som har varit med på en del SM-tävlingar och är riktigt vass på framför allt 800 meter om jag inte minns fel.

Det är skönt att komma ut en stund under lunchen och röra på sig. Jag håller mig betydligt piggare efter lunch om jag kommer ut och får lite luft.

Jag var rätt sliten efter gymandet i måndags och framför allt intervallerna igår så vi bestämde att vi skulle ta det rätt så lugnt.

Louise

Vi satte av mot Hagaparken i behagligt 5.30-tempo. Både jag och Louise kände oss rätt så slitna i kroppen så vi höll oss kring den farten hela passet igenom. Det var ett perfekt prattempo för dagen. Vi hann med att diskutera allt från säsongens mål och utmaningar till mer jobbrelaterade saker.

Det är verkligen vackert i Hagaparken så här års. Jag blir lycklig när jag springer i det här fantastiska vinterlandskapet. Jag kan inte förstå att folk väljer bort det här och frivilligt ställer sig på löpbandet istället.

Totalt:
Sträcka: 5,8 kilometer
Tid: 31:34
Tempo: 5:27 min/km
Tack Louise för ett jättetrevlig pass. Det får vi ta och göra om snart igen.

Passa på att njut av den härliga vintern som vi har i år    

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *