7-Eleven – löpningen. Snö, kyla och lite naket!

Äntligen fick Thomas köra sin efterlängtade 7-elevenlöpning. Han har snackat om det sen ett par månader tillbaka men nu var det då äntligen dags. Egentligen hade han velat köra den 7/11 så klart men eftersom vi körde Vintermaran dagen innnan så passade det inte så bra då.

Jag hade egentligen tänkt köra långpass med Running Sweden men jag råkade försova mig till det. Som tur var fick jag ett sms av Miranda som undrade om jag inte skulle med och köra ett pass med henne och Thomas.

Jag mötte upp de nära hemmet och fick höra att dagens plan var just att springa förbi massor av olika 7-elevenbutiker och ta kort framför de. Mirre ville inte ha något snabbtempo under löpningen så jag fick strikta uppmaningar att hålla nere tempot, vilket måste innebära att hon ser mig som rätt snabb 🙂  

Vi stannade till vid varje 7-eleven som vi kunde hitta för att ta lite bilder. Det började med vanliga bilder, men för varje butik som vi passerade så försökte vi göra bilderna lite roligare än innan.
Vi började i rätt lugnt tempo i Vasastan
Torsgatan
Vi bestämde oss för att försöka hitta 18 stycken 7-Elevenbutiker. (7+11 så klart för att få den rätta 7-elevenstämningen)
Passar på att meditera vid Odenplan
Nere på Sveavägen
”Look, it’s 7-Eleven”
Jag vet inte om det var jag som drev upp farten men vid det här laget när vi såg 7-elevenskyltarna var det endast spurt som gällde. Alla tre gav allt för att hela tiden vara först till skyltarna. Vi fick inte öka innan vi såg skyltarna så vi sprang där på helspänn hela tiden vetandes att vem som helst kunde göra ett ryck i nästan vilken sekund som helst. Var man efter i början var det svårt att sedan ta ikapp försprånget.  
Tripp, Trapp, Trull
Förvånade Miranda och Thomas genom att stå på händer
Folk tittade verkligen på oss under löpturen. Jag tror många tyckte att det var starkt att vara ute och springa i snöstormen men de som såg oss under våra fotosessioner måste nog ha dumförklarat oss på stört så som vi höll på.
Weeiiiii
Den mänskliga pyramiden
Charlies Angels skulle det här föreställa
När man annars är inne i stan tycker jag att man ser 7-Eleven precis hela tiden, men nu när man verkligen letade efter de var det som om de hade försvunnit. Det var faktiskt rätt så svårt att hitta 18 butiker på rak arm.
Lycka!
Mirre höll på att sätta en klockren roundhouse-kick av misstag på gubben som gick förbi. Det var hårda tag när vi kom in på Kungsholmen må jag säga.
Sen kände jag att det kunde vara roligt att avsluta med en liten mer vågad bild på sista 7-Elevenbutiken. Efter lite övertalning fick jag med de andra på en striptease i vinterkylan vid Fridhemsplan. Det var riktigt kallt men vad gör man inte för bloggen 🙂 Gissa om folk stirrade konstig på oss!

Tack både Mirre och Thomas för ett jätteroligt pass. Jag har alltid lika roligt när jag är med er!
  

No related posts.

0 reaktion på “7-Eleven – löpningen. Snö, kyla och lite naket!

  1. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *