ytterligare tre stationer avverkade

åkeshov, brommaplan abramhamsberg. Har haft lite strul med tekniken på telefonen men nu rullar det på tror jag. Tack för alla kommentarer so far

No related posts.

0 reaktion på “ytterligare tre stationer avverkade

  1. Tjo mannen, när det börjat dras ihop många timmar och km i benen så tror jag du kan ha/kommer att ha ett Stort psykologiskt övertag genom din T-banalöpningsidé. Se helt enkelt till att fokusera all kraft och energi till att samla in dina stationer, låt uppgiften kanalisera all kraft – för då kommer du kunna tränga undan löptrötthet och eventuella negativa tankar. Fokus: samla samla samla vidare mot nästa MÅL! – en station! Go go go!

  2. Låter som en ganska bra taktik. I alla fall när det börjar bli jobbigt. Men att redan från början leta stationer, stanna upp, fotografera mm i stället för att i lugnt tempo mata på tycker inte jag verkar så taktiskt. Men vi får ju snart veta ur det gått 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *