Åh så var vi igång!

Jag sitter inte hemma framför datorn och bloggar just nu så ni behöver inte vara oroliga, utan jag har gjort så att det här inlägget ska publiceras automatiskt när min och Mirres 12-timmarsutmaning redan har startat.

Det har nu gått 13 minuter sen vi startade så vid det här laget borde jag redan ha avverkat minst 3 km eller så 🙂

12 timmar är en jäkligt lång tid att vara ute och springa/gå. För att klara av den här utmaningen har jag satt upp massvis av olika delmål i form av olika platser som jag ska ta mig till. Det är här min lite ”roliga” grej kommer in i bilden.

Jag känner att det kan vara en rolig grej att springa en hel tunnelbanelinje, det vill säga från en ändhållplats, passera samtliga stationer på den linjen och avsluta vid andra ändhållplatsen.

Det hade varit optimalt att kanske följa den blåa linjen efterson starten går i Sundbyberg men den känns lite väl mesig och kort att försöka ge sig på så jag tänkte i alla fall göra ett försök med den gröna linjen. Jag tänkte inledningsvis springa bort till Hässelby Strand för att starta min ”tunnelbane”-resa där.

Min plan för dagen
Så min plan kommer från början att vara att i alla fall försöka mig på att springa förbi varje station på linjen som heter T19, det vill säga från Hässelby strand till Hagsätra. Sen får man väl se vad som händer. Förmodligen kommer jag att villa bort mig totalt när jag har passerat Skanstull, men man får väl stanna och fråga någon i så fall.

Det här är även ett ypperligt tillfälle för mig att lära hitta bättre i Stockholms förorter. Eftersom jag är uppvuxen i norrort så har jag ett rätt så bra hum på områdena där, men när jag befinner mig söder om stan så är jag helt lost måste jag säga. Detta kan bli ett problem när jag kommer söder om skanstull som sagt men varför inte göra ett försök. Perfekt med både delmål och att lära sig någonting på kuppen. I like!

Även om min konkurrent kommer att blogga under vägen så kommer jag inte läsa något av hennes inlägg. Även om det kanske skulle ge mig någon liten fördel så känner jag att det är bättre att bara köra mitt eget race hela vägen. Jag kommer ge allt jag har för att vinna den här tävlingen och känner inte att jag behöver vara beroende av någon annan. Jag har allt i egna händer!

Skriva gärna några uppmuntrande kommentarer under dagen, det skulle betyda jättemycket för mig. Jag behöver all pepp jag kan få för att klara av den här 12-timmarsutmaningen. 
NU KÖR VI!  

  
    

No related posts.

0 reaktion på “Åh så var vi igång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *