GoCart

Den här dagen blev en träningsfri dag då personalföreningen på mitt jobb hade anordnat så att vi skulle få köra GoCart. Vi var 28 racingsugna anställda som hade antagit den här utmaningen.

Vi körde på en innebana som var belägen i ett Magasin vid frihamnen. Det var två stycken tidskval à 10 minuter för samtliga förare. Därefter var det A-final, B-final och C-final beroende på hur det hade gått i tidskvalet.

Jag kvalade in som sista man till finalen med några suveräna varv på mitt andra och sista tidskval. Väl i finalen fick jag någon trött GoCart så olyckligtvis jag kom aldrig ikapp mina motståndare. Slutade på plats 8 av 28 men jag var nöjd ändå.

Det ser ut att gå fort när jag körde men det gjorde det inte kan jag lova

Eftersom jag var med på GoCarten trodde jag att jag inte skulle få någon träning under dagen, men ack så fel jag hade. Redan på kvällen hade jag träningsvärk i tummarna, armarna och lite i sidan (av alla svängarna)

Riktig rolig onsdag! 

No related posts.

0 reaktion på “GoCart

  1. Riktigt trevligt med gocart! Fick av slump köra en gång med Rallykalle, om du vet vem det är ;)Hur går det föresten med Duracell vs IronmanAlex? När blir den av tro?Såg så fram emot att läsa om just den tävligen där 😀

  2. Marieh: Det är jätteskoj kan jag lova. Får du chansen någon gång måste du bara testa! Marie: Näe jag tror nog inte att det finns någon roligare träning än det 🙂 Har du åkt mycket go-cart i dina dagar?

  3. Björn: Jag har hört namnet flera gånger men jag skulle nog inte kunna peka ut honom på bild. Va bra att du tog upp Duracell vs IronMan. Vi har snackat om att köra den nästa helg. Det ska bli så skoj. Har du valt någon som du hejar på under utmaningen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *