På upptäcksfärd

Trots ömmande vader begav jag mig även denna dag ut på en löprunda. Har börjat få en bra rutin med löpningen nu
.
Efter jobbet plingade jag på hos min granne och nyfunna löparvän Johanna. Det är så himla skönt att ha en person att fråga om löpsällskap som bor jättenära och som också gillar löpning.

Jag gillar att springa på nya vägar för att lära känna till områden där jag inte hittar så bra. Därför försökte jag övertala min granne om att springa på lite andra vägar än vad vi kände till. Problemet var bara att hon hade stenkoll på precis alla vägar, så det blev endast jag som fick några aha-upplevelser under löpningen.

Någonstans under löpturen. Ingen aning om vart jag är.  
Vi sprang bort mot Tomteboda för att sedan vika av mot Västra skogen på något ställe. Här kände jag mig riktigt lost kan jag lova. Det var nog tur att en utav oss hittade i alla fall, annars kanske jag fortfarande hade varit ute och irrat där i krokarna. Sen bar det av till Kungsholmen, och där hittade jag som tur var i alla fall.

Det var ett riktigt trevlig pass med massa skoj.

Stockholm by night

Totalt fick vi ihop 11,5 kilometer i lugnt och behagligt 6:15-tempo.

Jag har en känsla att det kan bli fler roliga pass tillsammans eftersom vi ändå bor så pass nära varandra.  

No related posts.

2 reaktion på “På upptäcksfärd

  1. Snart är det dags för löptur igen tycker jag! Södertälje? (I snöstormen!) 😉 Har plingat på men visst inte lyckats pricka rätt tid. Men ser att du haft mycket för dig på alla möjliga ställen! NU tänkte jag i alla fall göra ett nytt försök.. Vi ses om du är hemma!

  2. Jag hörde att du plingade på men jag stod i duschen. Jag provade att ringa på två gånger hos dig sen men då var det du som inte öppnade. Jag provar en gång till runt nio 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *