Första passet med Running Sweden

Inte ens gårdagens snökaos här i Stockholm fick mig att undvika att gå på första passet med Running Sweden.

Både jag och Emma har bestämt oss för att börja köra med Running Sweden så vi möttes upp några minuter innan klockan 18. Kul att ha med sig någon som man känner.

I början sprang man och försökte undvika de värsta pölarna med snöblandat regn, men efter några få hundra meter var strumporna och skorna helt genomblöta så då struntade man helt enkelt om man trampade i vatten eller inte. Det var isande kallt där i början innan vi hade fått upp värmen.

Kallt

Passet inleddes med knappt 3 kilometer uppvärmning i Hagaparken. Vi sprang bort till en backe där vi skulle köra backintervaller. Intervallerna var totalt 200 meter långa och som vila joggade vi lugnt ner till stället som vi startade på. Vi skulle alla hålla på i 25 minuter så det gällde att inte ta ut sig helt i början.

Jag hängde på en jämnsnabb kille i 7 intervaller innan mina krafter helt sinade. De sista 5 intervallerna var jättejobbiga. Totalt blev det alltså 12×200 med 200 joggvila mellan varje intervall på totalt 26 minuter.

Jag måste säga att man kände sig rätt tuff när man körde backintervaller mitt där i snäkaoset 🙂

Jag och Emma

Efteråt blev det välbehövlig streching inne på Planet Fitness som gällde.

Det här var hur skoj som helst. Längtar redan till nästa pass!     

No related posts.

0 reaktion på “Första passet med Running Sweden

  1. Det ser jättekul ut, men brrr så kallt! Är dock riktigt avis på träningen. Har just kommit igång med min så åker man på en helt galen förkylning.. varför blir det alltid så? Du är iaf superduktig som kör så hårt!

  2. Kristin: Jag tycker det är hur skönt som helst att komma ut även om det är rätt så kallt. Trist att du åkt på en förkylning nu när du äntligen kommit igång med träningenKarlsson: Eller hur. Det är bara att ge sig ut och göra det. Känslan efteråt är helt oslagbarMarika: Du får också ta och börja springa med Running Sweden tycker jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *