Löpning längs vattnet i solskenet

Jag mötte idag upp mina fantastiska löpvänner i Runners Five, dvs Miranda, Thomas, Susanne och Lina för en fika och social löpning så klart. Vi har verkligen hur roligt som helst varje gång som vi ses. Denna gång möttes vi först upp på ett fik i centrala sumpan där träning och endast träning diskuterades. Det hetaste ämnet för dagen var min och Mirandas utmatning om att springa så många kilometer som möjligt under 12 timmar.

Både jag och Miranda vill nästan till vilket pris som helst vinna den där utmaningen eftersom vi är två tävlingsmänniskor ut i fingerspetsarna. Att förlora känns otänkbart för oss båda och det är det som gör den här utmaningen intressant.

Efter fikan blev det social löpning i lugnt och behagligt tempo. Vi sprang längs med Bälstaån, förbi huvudstabadet, passerade Karlbergs slott och sprang ända bort till centralen. Därefter vände vi tillbaka och när vi kom till Karlberg valde jag att kliva av eftersom jag tyckte att det räckte för min del.

Totalt: 10 km löpning, ca 1 timme, snitt: 6:00-tempo, puls: 133/166

Vilken underbar dag att vara ute och springa!

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *