Inspiration inför morgondagen

De senaste dagarna har det blivit att jag tänkt mycket på Hässelbyloppet. Jag vill så gärna springa under 40 min. Det skulle vara en sådan perfekt avslutning på en perfekt säsong, men gör jag inte det så är det inte så att hela världen går under. Det kommer fler tillfällen. Kanske inte iår men nästa år garanterat.

Nu på förmiddagen har jag bara tagit det lugnt och vilat ut för en gångs skull. Jag kan behöva alla energi jag kan få inför loppet imorgon. Har även kollat på youtube där jag sökt ytterligare löpinspiration. Här är två videor med Kenenisa Bekele som verkligen vet hur man springer 10 000 meter.

Hur ser eran uppladdning ut inför en som tävling ni satsar på?

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *