Inflation på blivande Järnmän?

Igår begav jag mig hem till Mange och Sanna för ett storslaget födelsedagsfirande. Det var Mange som fyllde år och det bjöds på fantastiska tårtor. Eftersom Mange kitar blev det så klart en Kite-tårta 🙂

Kite-tårtan

Mange skär upp tårtan
Gänget
Det var jätteskoj att träffa alla bekanta där hemma hos Mange. Jag snackade en hel del med Simon som jag inte sett på massor av år. Han hade förra helgen sprungit sitt första milslopp på en grym debuttid. Han funderade även på att eventuellt köra Järnmannen i Kalmar nästa år. När jag hörde det blev jag eld och lågor och försökte verkligen övertyga honom att anmäla sig. Det verkar som om det blivit någon slags inflation på på folk som ska köra ironmandistansen i Kalmar nästa. Simon kommer förhoppningsvis göra det, Angelica är redan anmäld, Miranda kommer köra, Thomas likaså. Lina kommer garanterat köra, hon vet bara inte om det ännu (jag jobbar på det dock). Sen var även brorsan rätt så sugen på det efter att min mamma någon dag efter min ironman sa att jag nu var den som var mest vältränad i familjen 🙂 Den titeln vill han nog så snart som möjligt återerövra kan jag tänka mig.
 . 
Kalmar nästa?

Är det någon fler som kan tänka sig att köra Järnmannen i Kalmar nästa år?

No related posts.

0 reaktion på “Inflation på blivande Järnmän?

  1. Jag ska absolut köra. Förhoppningsvis har du någon att tävla emot ;)Kör för närvarande väldigt mycket bric-pass för att få igång låren efter en sommar med väldigt mycket cykel.Gillar bloggen för övrigt!

  2. Daniel: Va härligt att höra att du gillar bloggen men framförallt va roligt att du ska köra Kalmar nästa år! Vad siktar du på för tid? Jag har en känsla av att du kommer att bli riktigt farlig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *