Mitt nya turnummer???

Idag fick jag hem nummerlappen till hässelbyloppet. Kommer numret 299 att ta en speciell plats i mitt hjärta? Svaret får vi den 10 oktober.

Jag vill verkligen under 40 på milen.

Jag vill, jag vill.

No related posts.

0 reaktion på “Mitt nya turnummer???

  1. Tobias: Tack Tobbe. Jag hoppas att allt ska stämma till nästa söndag. 299 känns som ett bra turnummer. Du har väl gjort sub 40 på milen va? Hur bör man lägga upp taktiken tror du? Gå ut hårt för att ha lite marginal och kanske dö på slutet eller stadigt jämnt tempo hela vägen?Ousa: Tack. Va snäll du är. Jag hoppas att min vilja kommer ta mig långt nästa söndag. Jag hoppas bara att jag har kroppen med mig också.Maria: Det vore en sådan perfekt avslutning på en hittils perfekt säsong. Jag hoppas också på att det kommer bli mitt lopp

  2. Hej! Body Balance är en blandning av yoga, pilates och tai-chi. Man kör ungefär 15 min av varje plus uppvärmning och avslappning. Det fokuseras på rörlighet, stretching och även styrka.Jag rekomenderar det absolut om du känner dig stel och vill stretcha ut musklerna ordentligt. Jag gillar Body Balance just på grund av blandningen. Det blir inte lika långdraget som yoga i och med att man kör styrka också. Det passet som går på Sats nu var riktigt bra för benen tycker jag. Man fick verkligen jobba med statisk styrka och sedan stretcha ut dem ordentligt. Perfekt eftersom jag har känt mig jättestel utav löpningen. Men jag tror det tar några gånger innan man kommer in i det. Jag fick fokusera väldigt mycket på vad instruktören sa och gjorde eftersom jag inte kunde övningarna. Jag tycker absolut att du ska prova!

  3. Jag är nog den stelaste människan i Sverige känns det som ibland. Speciellt i baksidan av låren. Det låter som ett pass som jag måste prova faktiskt. Tack för tipset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *