Spinning istället

Istället för ett intervallpass löpning blev det istället spinning.

Platsen var SATS Stadshagen och intstruktören var spinning-Mia såklart.

Jag var seg i kroppen och hade svårt att få upp pulsen. Inte ens på uppvärmningen låg jag inom det pulsintervall som man skulle ligga i. Tur att ingen visste vilket nummer på den stora skärmen där framme för då hade jag fått skämmas.

Jag låg på 67 % av maxpulsen när alla andra låg på 75%. Jag låg på 75% när alla andra låg i 85%. Jag låg på 78%  när alla andra var uppe över 90%.

Ändå så var det ett riktigt jobbigt pass.

Bra cykelträning inför Kalmar nästa år.

Tränar på tempoställningen

No related posts.

0 reaktion på “Spinning istället

  1. Jenny: Va roligt att du också känner att du vill göra en svensk klassiker. Det är en otroligt häftig känsla att utmana sig själv på det där sättet. Jag ska försöka skriva ett inlägg hur man kan komma igång med löpningen och vad man kan göra för att ta första stegen mot en svensk klassiker så att alla kan ta del av det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *