Skippat intervallpass

Jag har känt mig väldigt sliten nu i kroppen efter Lidingöloppet. Jag har haft ont i höger knä (på sidan av knät rättare sagt) men det känns bättre nu idag. Har även varit stel i höftböjaren och känt av benhinnorna. Allt på samma gång nu efter Lidingöloppet.

Micke hade skrivit i mitt löpschema att jag skulle köra en serie korta intervaller igår men jag kände att det inte riktigt var läge att göra det. Jag var helt enkelt tvungen att stryka det passet för att kroppen ska hinna att återhämta sig och att jag ska orka med de sista veckorna. Sorry Micke!

Imorgon blir det i alla fall lugn jogg runt sjöarna i sumpan (ca 8 km) i gott sällskap.

Är tävlingssäongen slut för er del eller har ni någon viktig tävling kvar?

No related posts.

En reaktion på “Skippat intervallpass

  1. Ja, jeg er her, kommenterer mnidre enn ff8r, men det er forstatt veldig trivelig e5 ff8lge deg og din familie via denne bloggen.Nyt ferien deres Fin tatovering.Hvordan er det med dere?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *