Kolhydratsuppladdning

Imorgon är det som sagt Lidingöloppet.

Jag har sprungit det här loppet en gång tidigare och det var 2008. Då kom jag i mål på 3h 20 min. Det känns som en tid som jag borde slå vilken dag som helst nuförtiden. Om man jämför min tid från Lidingöloppet och Stockholm marathon i år så inser man att det endast skiljer 90 sekunder mellan dessa tider. Visserligen är Lidingöloppet otroligt mycket mer kuperat, men Stockholm marathon är ändå 12 kilometer längre. Det känns som om jag har goda förutsättningar att slå personbästa iaf.

Kvällen avslutades på Vapiano med en grym kolhydratsuppladdning. Mums! Lidingö, here I come

No related posts.

0 reaktion på “Kolhydratsuppladdning

  1. Förlåt tjejer om jag har hållit er på halster. Jag kan säga så här att det blev ett rejält pers iaf 🙂 En utförlig rapport om loppet kommer ikväll. Hoppas att ni kan vänta till dess.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *