Behov av löpstegsanalys????

Nu har MarathonFoto publicerat sina bilder från halvmaran i lördags. Jag var bara tvungen att dela med mig av dessa bilder. På några av bilderna ser jag ju verkligen helknäpp ut. En annan sak som slog mig när jag tittade igenom bilderna var att det nästan såg ut som jag var ute och promenerade på många bilder. Det såg ut att gå jättelångsamt. Bedöm själva.

Tror att det är precis innan mål
Ser nästan lite ledsen ut. Glädjetårar eller ledsen över att det snart är slut?
Fullt fokus på loppet
Har jag somnat?
Alltså vad gör jag egentligen? Kan det vara världens plattaste löpsteg vi ser? Notera även Odda, dvs killen snett till höger om mig. Vilket fightingface! Det var han som kom fram till mig efter målgång och sa hej (sorry om jag skrev Adam i mitt tidigare inlägg). Kika gärna in på hans inspirerande triathlonblogg. 
Lite fart kan man nästan urskilja i denna bild faktiskt
Äntligen i mål
Jag har hört att man ska försöka få i sig tillräckligt med järn (eller vad nu medaljen består av)
 
Finisherfoto
Vad säger ni, går det att säga något om mitt löpsteg efter alla dessa bilder från halvmaran? Är jag i behov av en riktig löpstegsanalys tror ni?

No related posts.

0 reaktion på “Behov av löpstegsanalys????

  1. Härliga bilder Alex. Vore kul att ses fler gånger framöver på tävlingar. Har inte planerat några tävlingar än i Stockholmstrakten framöver, men blir det någon hör jag av mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *