Simskola

Efter jobbet begav jag mig till sumpans simhall där jag mötte upp mitt löpgäng med Thomas, Lina och Mirre. För en gångs skull var det inte något löprelaterat på agendan utan nu istället simning. Det kändes lite ovant att se dessa människor i det här sammanhanget eftersom de är så starkt förknippade med just löpning för mig.

Planen inför passet var att jag skulle försöka lära de att simma crawl, eller att iaf ge de några tips på vad man kan tänka på när man simmar. Det är inte så att man lär sig det fullständigt över en dag.

Vi hoppade i på motionsbanan och körde lite insim. Det dröjde dock inte länge innan vi fick en stor utskällning av en kille som tyckte att vi skulle försvinna från banan för att vi störde med vår simskola. Han fick nog dåligt samvete för kort därpå simmade han fram till mig och bad om ursäkt.

Vi flyttade oss snällt i alla fall till lek- och skojbanan där vi körde några teknikövningar. Totalt blev det 2 timmars simning för ”mina adepter”. För egen del blev det kanske 500 meter totalt. Passade även på att tävla mot en av simtjejerna från simklubben SS04 när de körde 25:or med start uppifrån. Hade jag också startat uppifrån hade jag vunnit den duellen.

No related posts.