Tredje gympasset

Måndagar har blivit min gymdag med Johannes på senaste tiden. Den här gången blev det ett gympass med mycket pilatesboll. Johannes filmade några av övningarna vi gjorde så att jag skulle kunna lägga upp de här på bloggen. Jag har känt att vissa övningar förut har varit svåra att förklara med ord så därför tycker jag att en videoinspelning är tusen gånger bättre. Övningarna och namnen på övningarna hittade vi en bok som tog upp olika core-övningar
Russian Twist
Swiss ball bridge
The traditional back extensions
Dual-leg lift
Over and around
Efter dessa övningar körde vi tävling på roddmaskinen. Målet var att ro 500 meter så fort som möjligt. Jag fick en liten ledning i början och sen var det bara att hålla ut i samma takt som Johannes tills jag hade nått 500 meter.
Min display: 522 meter på 1:42
Johannes display: 503 meter på 1:52
Efter roddutmaningen var det dags för den sedvanliga plankantävlingen. Det blev lika jämnt som det alltid brukar vara, men till slut var jag tvungen att vika ner mig. Det var som att ryggen inte bar mig längre där på slutet. Jag höll ut i 2.55 på plankan. Eftersom jag aldrig tagit tid på den förut så säger jag att det är mitt personbästa. Nu har jag en tid att slå till nästa vecka. 2-1 till Johannes i den återkommande plankantävlingen.   

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *