Precis när träningsvärken hade släppt.

Precis när träningsvärken från förra veckans gymbesök hade släppt så var det då dags för att återigen köra styrka på nytt.  Jag och Johannes begav oss till SATS stadshagen direkt efter jobbet. Vi kom iväg lite tidigare vilket gjorde att det inte var så mycket folk på gymmet och det var riktigt skönt.

SATS Stadshagen

Vi har snackat om att vi ska försöka ha tre olika pass som vi kan varva mellan när vi kör tillsammans och där vi då kör främst core-övningar. Idag körde vi 4x(chins, dips), 4x(situps på olika sätt, ryggresningar på på lutande ställning med hantlar).

Jag innan passet

Därefter körde vi 4x(liggandes under stången i smithmaskien och gjorde typ omvända armhävningar, vanliga armhävningar, knästående och rulla ut en skivstång så långt man kan och sen tillbaka).

Johannes innan passet

Jag känner att det är svårt att förklara alla övningar vi kör när jag inte är så hemma på gymmet. Ska försöka ta med kameran nästa gång och filma övningarna istället.

När vi hade kört samtliga övningar var det dags för den återkommande plankan-tävlingen. Förra gången vann Johannes och den här gången ville jag ha revansch. Vi besämde oss för att köra plankan fyra gånger (alla våra gymprogram är ju på 4 set, så varför inte plankan också), men att det bara var första gången som skulle räknas till tävlingen. Här gällde det att vara stark mentalt och man fick inte visa att man var på väg att ge upp eller att det gjorde ont, för då fick den andra extra krafter på något sätt. Jag lyckades efter en stenhård kamp vinna tävlingen så nu är det utjämnat till 1-1. Totalt av de fyra seten men plankan så vann jag två och Johannes två så vi är jäkligt jämna där 

Jag behöver verkligen bli starkare för som det är nu är det bara pinsamt att göra alla övningar eftersom jag är så svag. Jag var nog svagast på hela gymmet, i alla fall så kändes det som det. Hoppas det kan bli ändring på det här till nästa år. Jag ska från och med nästa gång börja skriva ner exakt hur många repetioner jag klarar per övning och set. Förhoppningsvis ser man att träningen ger resultat när man skriver ner och följer träningen kontinueligt.

Såklart blev det även bastu efteråt  

No related posts.

0 reaktion på “Precis när träningsvärken hade släppt.

  1. Så är det verkligen. Men det är jäkligt roligt att tävla i det. Det blir verkligen att man pushar sig själv längre än vad man trodde var möjligt bara för att man inte vill förlora. Så är det iaf för min del

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *