Längre vila än vad jag hade tänkt mig

Det har blivit längre vila än vad jag hade tänkt mig efter min debut på ironmandistansen. Planen var att jag inte skulle ägna mig åt någon träning alls under den första veckan efter tävlingen, för att sedan köra igång med träningen rätt så lugnt igen. Dessvärre så blev jag sjuk i helgen och har varit sängliggandes sen dess. Har haft ont i halsen och har haft mycket slem. Jag börjar få abstinens över att inte ha rört mig på över 10 dagar. Jag vill träna!

Jag vill bara ut och röra på mig

Är fortfarande inte helt återställd i halsen men jag hoppas att det går över de närmaste dagarna. Jag har ju anmält mig till Midnattsloppet på lördag och det vill jag verkligen springa. Jag är ändå glad att jag blev sjuk nu och inte veckan innan Järnmannen eller så. Det om någonting hade varit riktigt bittert med tanke på att jag inte har varit sjuk en enda gång sen förra hösten.

Är det någon som vill dela med sig om hur man kurerar sig på bästa sätt när man har ont i halsen och har mycket slem ?   

  

No related posts.

0 reaktion på “Längre vila än vad jag hade tänkt mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *