Gissa tiden!

Kalmar Triathlon är som sagt en fulldistanstriathlon på 3.860 m simning, 180,2 km cykel och 42.195 m löpning.

Vad tror ni att jag kan göra för tid på järnmannen?

För att få lite mer kött på benen tänkte jag ge er lite information om mina tankar inför loppet. Mitt primära mål är först och främst att bara ta mig runt. Mitt sekundära mål är att ta mig i mål under 12 timmar. Om jag teoretiskt räknar på vad jag skulle kunna göra så ser det ut som följer:

Simning: typ en timme (Vansbro som var 3 km simmade jag på 45 minuter)

T1 – första växlingen: kanske 5 minuter

Cykling: typ 6 timmar eller något snabbare vilket motsvarar 30 km/h (Vätternrundan som var 30 mil snittade jag 29,4 km/h, men då kunde man ligga på ”rulle” och dra nytta av att andra cyklister låg först och tog all vind, vilket inte är tillåtet i Kalmar)

T2 – andra växlingen: kanske 5 minuter.

Löpningen: typ 4 timmar (På Sthlm marathon gjorde jag 3h 21 min, men man brukar säga att man får lägga på ca 30-40 minuter under en ironman)

Så teoretiskt sätt skulle jag kunna komma i närheten av 11-timmarsgränsen om allt går vägen, men jag vet inte hur kroppen kommer att reagera på den här fysiska ansträning som jag kommer att utsätta den för. .  

Gissa den totala tiden för mig Kalmar! Skriv gärna hur ni tror att det går på de olika delsträckorna också.

No related posts.

0 reaktion på “Gissa tiden!

  1. 11:29Kommer du in på det blir jag stolt! Jag kan tom sträcka mig så långt så att jag bjuder dig på en cheese på donken! Det är ingen big deal 😉

  2. Miranda du vann på tiden 11.23 trots att du hade fel med över en timme. Magnus andra inlägg är diskvalificerat. Man kan ju inte skicka in en ny gissning, speciellt inte efter att jag gått i mål 🙂 Min sluttid blev 10:15:27

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *