Semester

Semestern är påbörjad!!

Äntligen är det semester i 4 veckor från jobbet. Det känns så himla härligt måste jag säga. Detta firades med lunch på Hard Rock Café med Johannes och Jocke från jobbet. Senare under kvällen bar det av till Helenes krog för käk med Micke, Magnus och P. Således hanns ingen träning med under kvällen.

Efter att vi hade käkat drog vi hem till Magnus och tog det lugnt. Därefter bar det av till Biljardpalatset där jag och Micke teamade upp. Vi var lätt det lag som hade roligast men de storslagna resultaten uteblev. Vi vann i alla fall en gång när P eller Magnus lyckades sätta den svarta bollen i fel hål.

Kvällen avslutades med ett besök på puben Cliff Barnes. Eftersom kalmartävlingen närmar sig med stormsteg fick det bli Juice, Cola och mineralvatten som vanligt, men jag lovar att det går att ha roligt ändå. 

Imorgon bär det av till Visingsö för träningshelg!

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *