Ingen triathlonträning

Idag unnade jag mig en välbehövlig vilodag. Det har blivit många träningstimmar de senaste dagarna så jag kände att jag istället skulle vara snäll mot kroppen min och inte utsätta den för något fysiskt ansträngande. 

Jag gillar dock inte att bara sitta hemma så jag och några vänner åkte bort till Ulriksdals golfbana för att gå några hål. Jag håller precis på att ta grönt kort så just nu går jag fadderrundor för att försöka komma ner på officiellt handicap. Jag gick en nybörjarkurs i början av juni men det har inte blivit så mycket spel efter det på grund av att träningen inför Kalmar har tagit stor del av min tid i anspråk. 

Ser ut som om jag bara går på kraft i det här slaget
Jocke och Johannes vid första utslagsplatsen
Emilie

Det blev att vi gick nio hål totalt och jag lyckades skrapa ihop 13 poäng. Att jag sedan ”bara” slog bort 3 bollar gjorde det till en helt ok kväll 🙂 

 
Inspel från ruffen
Stor koncentration
Jag kan avslöja att putten satt 🙂 

Skönt att inte bara simma, cykla eller springa

No related posts.

0 reaktion på “Ingen triathlonträning

  1. ja nåra pauser i träningen måste man väl göra, golf är bra avkoppling! men samtidigt får man ju motion också!b4 u know it ligger du på 18p! :)mot officiellt hcp! bort med plustecknet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *