Eriksdalsbadet för andra gången denna vecka!

Idag var det dags igen för att inta Eriksdalsbadet för att få lite mer vattenvana i kroppen. Jag mötte upp Frida efter jobbet utanför entrén. Riktigt sjysst med sällskap där i utomhusbassängen så här under en torsdagskväll. Det kan bli lite trist efter ett tag om man är där själv och endast ligger och simmar längd efter längd mellan alla kakelplattor.
Det var inte alls lika mycket folk idag som när jag var där i måndags. Det kanske berodde på att det varit molnigt i princip hela dagen. Skönt att i princip ha en hel bana endast för sig själv.

Lite mindre folk än sist som sagt

Frida ska precis som jag simma Vansbrosimningen nästa helg. Tanken för dagens pass var mer att jag skulle hjälpa henne lite med hennes simteknik inför loppet. Jag tipsade henne om några rätt viktiga bitar som man bör tänka på när mansimmar crawl samt tips om hur man tar sig framåt i vattnet utan att göra av med alltför mycket energi. 

  

Två glada simmare

Jag passade även på att simma en hel del själv medan Frida tränade på sina teknikövningar. Även om det inte blev några 5 km som det blev sist så var jag ändå riktigt nöjd med den simning som jag fick in i dag. Det som dock var bäst under passet var ändå att få se Fridas stora framsteg som jag tyckter att hon gjorde på riktigt kort tid. Jag känner att det var riktigt roligt att få dela med mig av min kunskap som jag har inom simningen. 

Det blev även massvis av snack om träning och utmaningar i allmänhet under passet. Jag tror att jag skulle kunna prata hur länge som helst om det, för det är någonting som jag verkligen brinner för 🙂  

Vad brinner du för?

No related posts.

0 reaktion på “Eriksdalsbadet för andra gången denna vecka!

  1. Det brinner jag också för 🙂 Vad gullig du är som tänker på på min matlagning så där bara 🙂 Nån gång nästa vecka skulle funka. Har ännu inte så mkt inplanerat än

  2. Då tror jag nog tyvärr att vi måste ta det efter er tågluff. Men då har jag någonting att se fram emot. Ha det supertrevligt i alla länder som ni ska besöka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *